Belediye Çalışanlarımızla Birlik İftarı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Saz Mesire alanında düzenlediği İftar yemeğinde Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz çalışanları ve ailelerini konuk etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
27 Haziran 2016 Saat: 12:39

Belediyemiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Konuklarını kapıda karşılayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve Eşi Serpil Bahçavan, iftar programına icabet eden herkese teşekkür etti. Yaklaşık 850 kişinin katıldığı iftar programına Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediyemiz çalışanları ve aileleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri katıldı.

Okunan Akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açan davetliler yemeğin ardından ise İftar duası yaptı. Yemek sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Çok değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım, Kıymetli mesai arkadaşlarım Allah orucunuzu kabul etsin, afiyet olsun. Bu akşam sizleri gördükten sonra ne kadar büyük bir camia ne kadar büyük bir aile olduğumuzun farkına vardım. Tabi Dursunbey büyük bir yer. Bu büyük yere de sizin gibi büyük insanlar hizmet ediyor. Bu Akşam Dursunbey Belediyemizin personelleri, BASKİ’nin personelleri, İtfaiyemiz, İlaçlama ekibimiz ve Büyükşehirimizin ekipleri hepimiz bir aile olarak buradayız. Birlikte İki yıldan beri Dursunbey’e çok güzel hizmetler yapıyoruz. Gerçektende iki yıldan bu yana Dursunbey’de çok güzel işler oluyor. İnşallah 2016 yazında, 2017’de 2018’de yine hep birlikte Dursunbey’e hizmet edeceğiz. Bu başarının altından sizlerin etkisinin olduğu gibi, sizlerin eşlerinin de bizlere ve sizlere gösterdiği tahammül ve destekle bu başarıların altında imzası var. Allah kazasız, belasız sezonlar nasip etsin. Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Hepinize afiyet olsun” dedi.