Belediyeler Birliği Dursunbey' İş Makinesi Hibe Etti

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, her yıl Mayıs ve Eylül aylarının üçüncü haftasında düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Dursunbey Belediyesine kepçe hibe edildi.

22 Mayıs 2017 Saat: 11:38

Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB)  Meclis  toplantısı 20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Toplantıya; Birlik Başkanı  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Birlik üyesi Belediye Başkanları ve İlgili Belediye Meclis üyeleri katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı toplantıya Balıkesir ilçe Belediye Başkanları da katılım sağladı.

Toplantı’da Birlik encümen üyelerinin seçimi, 2016 yılı Faaliyet raporu, 2016 yılı Bütçe kesin hesabının görüşülmesi, Rozet ücretlerinin kaldırılması, Kadro İhdası ve değişikliği, Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, konuları görüşüldü.

DURSUNBEY BELEDİYESİNE BİR İŞ MAKİNASI DAHA

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın da katıldığı toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği, Dursunbey Belediyesine  kepçe iş makinesi hibe etti. Hibe edilen aracın anahtarı  Birlik yetkilileri, tarafından Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a takdim edildi.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; Belediyeler birliğinin bu özel hediyesi için teşekkür etti. Başkan Bahçavan, “Bu araç ilçemiz için özel bir hediye konumu taşımaktadır. Alt yapı ve üst yapı işlerinde kullanacağımız bu araç bize ilave olarak güç katacaktır. İlçemize ve Belediyemize hayırlı olsun “dedi.