Belediyemiz Konutları Çok Yakında Satışa Çıkıyor

Belediyemiz tarafından Balıkesir Caddesi üzerinde bulunan eski itfaiye binasının bulunduğu 1000 metrekarelik alan üzerine toplam yaşam alanı 6766.37 metrekare olarak yapılacak olan 28 daire, 6 dükkan ve 2 ofis'ten oluşacak olan projemizin görselleri tamamlandı.

04 Ocak 2017 Saat: 13:38

Önümüzdeki aylarda satış ihalesine çıkacak olan bu projenin yapım işi ihalesi ise 29 Aralık 2016 Perşembe günü Belediyemiz'de gerçekleşti. 6 Firmanın katıldığı ihalenin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan; “Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Bahçavan’ın talimatı üzerine Balıkesir Caddesinde bulunan  ve daha önce itfaiye ve Belediye evleri olarak kullanılan yerler geçtiğimiz aylarda Belediyemiz tarafından yıkılmıştı. Bunun ardından Belediyemiz şehrimizin merkezinde bulunan bu yerle ilgili plan ve proje çalışmaları gerçekleştirdi. 3 Boyutlu hale getirilen projemiz geçtiğimiz günlerde de yapım ihalesine çıktı. 6 Firmanın katıldığı ihalemiz inşallah kısa süre sonra sonuçlanacak. Bu projenin tahmini bitiş süresi bir aksilik çıkmazsa 12 ay. İnşallah 28 adet dairemizin ve iş yerlerimizin satışlarını önümüzdeki günlerde yapacağız. Şu anda burası ile ilgili maket görsel çalışmaları sürüyor. İnşallah detaylı bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacağız. İlçemizde hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Satış ihalesi ile ilgili duyurular ve dairelerin özellikleri önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ali kaya
04 Ocak 2017 Saat: 17:47
Daire fiyatlarını önceden yaklaşık fiyatları duyururmusunuz.