Belediyemizden Kadınlarımıza Çorap Gül

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ile ilçemizde bulunan kadınlarımıza özel, çorap gül hediye edildi. 8 Mart sebebi ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda haftasonu Kadınlarımıza yüzme havuzumuz ücretsiz olacak.

08 Mart 2016 Saat: 11:02

8 Mart Kadınlar günü sebebi ile Belediyemiz ilçemizde bulunan kadınlarımıza özel hediyeler hazılattı. Geçtiğimiz yıl dekoratif sabun magneti hediye eden Belediyemiz, bu yılda farklı bir hediye ile kadınlarımızın 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

Belediyemiz Beyaz Masa birimi tarafından mahalleler, iş yerleri, resmi kurumlar, caddeler ve sokaklarda dağıtılan gül çoraplar vatandaşlarımızın oldukça dikkatini çekti. Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın selamı ile kadınlara hediyelerini veren Beyaz Masa ekiplerimiz, Başkan Bahçavan’ın 8 mart Kadınlar gününü kutladığını belirttiler.

HAFTASONU BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİMİZ ÜCRETSİZ OLACAK

Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından da Kent Meydanında açılan stant’ta kadınlar günü kutlanarak kadınlara hediyeleri takdim edildi. Öte yandan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Belediye Sosyal Tesislerimiz (Havuz, Sauna, Fitness, Hamam) kadınlara ücretsiz olacak. 12 ve 13 Mart Cumartesi ve Pazar günleri gün boyu ücretsiz olacak, kadınlarımıza çeşitli hediyelerde verilecek.

Yusuf demirca
08 Mart 2016 Saat: 22:37
Başkanım umarım köylerdeki elleri nasırlı annelerimizide unutmamışsınızdır.