Belediyemiz'den Kandil İkramı

Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Regaip kandili sebebi ile vatandaşlara kandil simidi ve Osmanlı şerbeti ikramı yaptı.

07 Nisan 2016 Saat: 18:28

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Regaip kandili ve üç ayların başlangıcı sebebi ile ilçede çeşitli ikramlar gerçekleştirdi.

İkindi namazı sonrası Çarşı Camii ve Mollaoğlu Camii önünde namazdan çıkan vatandaşlara ikram edilen kandil simitleri ve Osmanlı şerbeti beğeni topladı. Dursunbey Belediyesi personeli tarafından çarşı esnaflarına da dağıtılan ikramlar ile esnaflarında kandilleri kutlandı. Vatandaşlar bu tür sosyal etkinliklere sıklıkla imza atan Dursunbey Belediyesine ve Başkan Bahçavan’a teşekkür ettiler.