Belediyemiz'den Ramazan Etkinliği

Belediyemizin organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Suçıktı’da çeşitli programlar düzenlendi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
13 Haziran 2016 Saat: 11:52

Belediyemizin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Suçıktı’da organize ettiği etkinliğe ilgi yoğun oldu. Teravih namazı sonrası başlayan etkinliklerde ilk olarak 2015 Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Mısırlı Hafız Muhammed Recep eşsiz sesi ve kıraati ile katılımcılara manevi hazzı yüksek bir duygu yaşatırken, Recep’in Okuduğu yatsı ezanı ise katılımcıların manevi duygularını kabarttı.

Mısırlı Hafız’ın ardından ise ünlü İlahi sanatçısı Burak Güç sahne aldı. Kendi albümünden bir çok ilahiyi seslendiren Burak Güç sesi ile katılımcıların beğenisini topladı. Gece saat 01.00’e dek süren programda Burak Güç ve ekibi büyük beğeni topladı. Programda ayrıca Tarihi Osmanlı Şerbeti, Osmanlı Macunu, patlamış Mısır, Pamuk Helva, balon gibi birçok ikram da vatandaşlar ile buluştu. Dursunbey Belediyesinin düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri her Cumartesi günü Suçıktı’da teravih namazı sonrasında devam edecek.