Büyük Aile Projesi 2 Mayıs’ta Dursunbey’de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşlarının gücüyle hizmetleri vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı ulaştırmayı amaçlayan “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesi Dursunbey’e geliyor.

27 Nisan 2017 Saat: 10:38

Balıkesir’de, bütün kurumların el ele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlatmayı, şehrin en ücra köşelerine kadar, nokta nokta dolaşarak, ulaşılmadık yer, dokunulmadık insan bırakmamayı hedefleyen “Büyük Aile” projesi 2 Mayıs tarihinden itibaren 15 gün boyunca Dursunbey’de uygulanacak. Sağlık taramasından, Girişimcilik kurslarına, Diyanet etkinliklerinden, üniversite etkinliklerine kadar onlarca projenin uygulanacağı bu etkinliğe Devletin tüm kurumları destek verecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek proje Dursunbey Kent Meydanında uygulanacak. Büyük Aile projesinin tırlarının 15 gün boyunca hizmet vereceği ilçede Devletin hizmetleri vatandaşın ayağına kadar getirilecek.

BÜYÜKŞEHİR’DE DURSUNBEY TOPLANTISI

Proje ile ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katılırken, toplantının başkanlığını ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz masa Genel Müdürü Mürsel Sabancı yaptı. Toplantıda Dursunbey’in genel yapısı ele alınırken, İlçede yapılacak olan etkinlikler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Dursunbeyli olan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler dairesi Başkanı İrfan Sarıgül’de katılırken, Sarıgül 15 gün sürecek etkinliğin sonunda Dursunbey’de büyük bir iftar programı yapacaklarını söyledi. Dursunbey Belediye Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan’ın da katıldığı toplantıda İlçe ile ilgili hususlar masaya yatırıldı. Bahçavan toplantıya katılan kurum yetkililerine Dursunbey’in öncelikleri hakkında bilgi verirken, yapılması planlanan etkinliklerin kendileri tarafından da şekillendirilebileceğini söyledi.

Toplantının sonunda tüm kurum yetkilerini önümüzdeki günlerde Dursunbey’e davet eden Fahri Bahçavan, Devletin tüm kurumlarını Dursunbey’de ağırlamaktan da mutluluk duyacaklarını ifade etti.