Caddelerimizde Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Dursunbey Devlet Caddesinde geçtiğimiz yıl ilk kez yer altına alınan elektrik tellerinin ardından bu yılda Emnibey Caddesi civarında elektrik telleri yer altına alınıyor.

03 Ekim 2016 Saat: 12:09

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın oldukça önem verdiği alt yapı çalışmaları İlçe genelinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Devlet Caddesi ve Suçıktı istikametinde ilk kez yer altına alınmaya başlayan elektrik telleri, bu yılda Eminbey Caddesi ve Panayır Caddesi üzerinde yer altına alınmaya başladı.

Konu ile ilgili bilgi veren  Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "İlçemizin ana caddeleri ve bu caddelerimiz üzerinde ki ara mahallerimizde bulunan direklerdeki elektrik telleri yeraltına alınmaya başladı. Özellikle ilçemiz cadde ve sokaklarının görsel açıdan modernize etmek için sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları sırasında halkımıza hizmet veren esnaf ile evlerde ikamet eden vatandaşlar ses ve gürültüden biraz etkileniyorlar bunun farkındayız. Sürücülerimiz de bu süreçte ilçe merkezinde bir süreliğine rahatça hareket edemeyecek. Vatandaşlarımızdan özür dileyerek sabır ve anlayış bekliyoruz. Elektrik  tellerin yer altına alınması ve akabinde DSİ tarafından yapılacak sulama projesi çalışmaları sonrasında sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız. Geçtiğimiz yıl da belirttiğimiz gibi bu caddemize 2015 yılında planlanan çalışmalardan dolayı geçici olarak asfalt atmıştık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu caddemize kalıcı olarak bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Elektrik tellerini yer altına alan UEDAŞ yetkililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.