Çiftçi Mahallesine Yeni Meydan Düzenlemesi

Dursunbey Belediyesi Çiftçi Mahallesi Hacı Hüseyin Camii yanında bulunan geniş alanda meydan düzenleme çalışması başlattı.

11 Mayıs 2017 Saat: 10:31

Alt ve Üst yapı çalışmalarında başarılı işlere imza aran Dursunbey Belediyesi Çiftçi mahallesinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Mahallenin en büyük meydanı olan bu alanda yapılan çalışmalar Dursunbey Belediyesi Etüt proje müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

Belediye Etüt proje Müdürü Peyzaj Mimarı Samet Çetinkaya tarafından hazırlanan proje kapsamında meydanda bulunan eski abdest alama yeri yıkılarak cami yanına alınıyor. Yapılan çalışma kapsamında yeşil alanlar arttırılırken, dinlenme alanları da proje içerisinde yer alıyor. Çocuk parkının da yer aldığı projede görsel estetikte ön plana çıkarılıyor.