Çocuklarımıza Kukla Tiyatrosu

Belediyemiz Kültür etkinlikleri kapsamında İzmir Selçuk Belediyesi Kukla Tiyatrosunu İlçede öğrenim gören 740 çocukla buluşturdu. Öğrenciler Kukla ve ilizyonist gösterilerini beğeni ile izledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
16 Kasım 2016 Saat: 15:17

Sosyal ve Kültürel etkinliklere oldukça önem veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Selçuk Belediyesi Kukla Tiyatro ekibi ait ‘İlker abi ile sevimli kuklalar’ ekibini Dursunbeyli çocuklar ile buluşturdu. Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen kukla tiyatrosunu ilçede bulunan anaokullar, İlkokul 1 ve 2 sınıfta öğrenim gören 740 çocuk izleme fırsatı buldu. İki seanstan oluşan kukla gösterisinde iki farklı bölüm yer alırken, ilk bölümde müzikal kukla gösterileri ikinci bölümde ise ilizyon gösterileri yer aldı.

Tiyatronun ilk seansı sabah saat 10.00’da gerçekleşirken ikinci seans ise öğleden sonra 14.00’da gerçekleşti. Öğrencilerin beğeni ve merakla izlediği Kukla tiyatrosunun öğleden sonraki seansında Dursunbey Belediyesi Beyaz Masa ekibi ‘de kukla tiyatrosunu izledi. Oyunun ardından Selçuk Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Engin Tansı’ya çeşitli hediyeler  takdim eden Beyaz Masa ekibi, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın selam ve teşekkürlerini ilettiler.

Yaklaşık bir saat süren Tiyatro ve ilizyon gösterilerinin ardından öğrenciler Dursunbey Belediyesine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.