Devlet Caddemizde Trafik Düzenlemesi

Belediyemiz tarafından geçtiğimiz aylarda alt ve üst yapısı tamamlanan Devlet caddemizde yol çizgi ve yaya geçidi çalışması gerçekleştirildi.

18 Şubat 2016 Saat: 08:48

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın alt ve üst yapıda başlattığı modernize çalışmaları planlanan program dâhilinde devam ediyor. Bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ortaklaşa hareket eden Belediyemiz, geçtiğimiz aylarda sıcak asfalt olarak tamamlanan Devlet Caddemizde çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Ulaşım planlama ve raylı sistemler Daire Başkanlığına bağlı trafik şubesi tarafından gerçekleşen çalışmalarda İsmail Dayı Caddemiz ile Terminal kavşağımıza kadar yol çizgi çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca yaya geçitlerinin de oluşturulduğu çalışmalarda yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan asfalt çalışmalarının ardından zorlu kış şartları sebebi ile trafik düzenlemeleri konusunda kapsamlı bir çalışma gerçekleştiremediklerini belirtti. Hava şartlarının elverişli olduğu günlerde çalışmaların kaldığı yerden devam ettiğini ifade eden Başkan Bahçavan kendilerine her türlü konuda destek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur’a da teşekkür etti.

Cam tozu kullanılarak çizilen çizgi ve yaya kaldırımları Devlet caddemize faklı bir görüm de kazandırdı.