Diyarbakır’da Yaralanan Gazimiz İlçemize Döndü

Diyarbakır’ın Sur İlçesinde hainlerin yola tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu ağır yaralanan hemşehrimiz Gökhan Yazak tedavi gördüğü GATA’dan taburcu edildi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...

Diyarbakır’ın Sur İlçesinde 20 Ocak tarihinde PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan hemşehrimiz Gökhan Yazak, bir aylık tedavi sürecinin ardından GATA’dan taburcu edildi. Yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçaları sebebi ile GATA’da çeşitli ameliyatlar geçiren Yazak hızlı bir iyileşme süreci göstererek Doktorları ve yakınlarını da şaşırttı.

KAYMAKAMLIK, ASKERİYE VE BELEDİYE’DEN ZİYARET

24 Şubat tarihinde taburcu edilen Yazak ve ailesi Ankara’dan, İlçemizde bulunan evlerine gece saatlerinde geldiler. Gökhan Yazak ve ailesinin ilçemize gelmesinin ardından Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, İlçe Garnizon Komutanımız Ali Aygüzar, İlçe Jandarma Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın Ankara’da olması sebebi ile Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Bahçavan ve Beyaz Masa ekibimiz gazimizi evinde ziyaret ettiler. Gazimizin Babası Bayram Yazak tarafından karşılanan misafirler daha sonra Gökhan Yazak’ı evinde ziyaret ettiler. Kendisini ziyarete gelen Kaymakam ve diğer misafirleri karşılayan Gökhan Yazak ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Gökhan’ın sağlığına kavuştuğunu gören Kaymakam Yaşar Aksanyar, büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Vatanı için gazi düşen Yazak’ın en büyük şerefi yaşadığına burgu yapan Kaymakam Yaşar Aksanyar bu şerefin kendilerine de nasip olması için dua etti. Gazi Gökhan Yazak ile aynı odada olmanın büyük bir gurur olduğunu söyleyen Kaymakam Aksanyar Gaziye; “Allah beterinden saklasın, Geçmiş olsun, Cennetin de hayırlı olsun. Bu vatan için hakikaten genç yaşında yapman gerekeni yaptın. Bu vatana borcunu tamamıyla ödedin kardeşim ” dedi. Gökhan Yazak ve ailesinden tedavi süreci ile ilgili bilgi alan Kaymakam Yaşar Aksanyar, yaşanan patlama olayı hakkında da bilgi aldı.

Gazi Gökhan Yazak’ta yaşadıkları patlama anı ve Diyarbakır Sur’da yaşanan çatışmalar ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından aileye tekrar geçmiş olsun temennisinde bulunan Kaymakam Yaşar Aksanyar, her daim Gazinin ve Gazi ailesinin yanında olduklarını ifade etti.