Dursunbey 24 Saat Canlı Yayında

Belediyemiz tarafından ilçemizin çeşitli bölgelerine yerleştirilen kameralar sayesinde, vatandaşlarımız 24 saat canlı yayına bağlanarak Dursunbey’i izleyebilecek.

14 Kasım 2016 Saat: 10:40

Görsel sonucu

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği çalışmalardan bir yenisi de ‘Dursunbey’den 7/24 Canlı yayın’ projesi oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında yenilenen ve kullanımı oldukça kolaylaşan Belediyemizin resmi Web sitesi www.dursunbey.bel.tr üzerinden başlatılan canlı yayınlar sayesinde vatandaşlar ilçenin birçok noktasını internet üzerinden izleyebilecek.

SUÇIKTI-KENT MEYDANI-BELEDİYE ÖNÜ VE TOKİ’DEN CANLI YAYIN

Daha önce sabit bir merkezden yapılan Canlı yayın işlemi şu anda 4 farklı yerden yapılırken, yeni sistem ile bu sayı da arttırılabilecek. www.dursunbey.bel.tr/canliyayin linki üzerinden yapılan Canlı yayında Kent meydanı, Ahmet Yesevi Parkı, Suçıktı ve 2. Etap Toki’den Dursunbey Kuşbakışı olarak izlenebiliyor. Bir süredir test yayınları süren Canlı yayınlar şu anda aktif olarak hizmet veriyor.

TÜM TARAYICILARDA VE MOBİL’DE İZLENEBİLİYOR

Yeni canlı yayınlar herhangi bir eklenti gerektirmezken, tüm internet tarayıcıları ve mobil cep telefonlarında da rahatlıkla izlenebiliyor. Ekranın sağ kısmında bulunan kamera tercihlerinden vatandaşlar anlık olarak istedikleri kamerayı da takip edebiliyorlar.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 2 kullanıcı yorumu
Onay bekleyen 1 yorum
Cemal