Dursunbey Balıkesir Seferinde İndirim ve şehir İçi Müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey ile Balıkesir arasında düzenlenen Belediye seferleri İndirimli 8 TL, tam ise 10 TL olarak değiştirildi. Ayrıca otobüsler Balıkesir’de şehir içi TTM’de yolcu indirip, Kurtdereli Kapalı Spor salonu karşısında yolcu alacak.

08 Haziran 2017 Saat: 11:35

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Dursunbey ve Balıkesir arasında başlatılan otobüs seferlerinde indirime gidildi. BALKART ile yapılan seyahatlerin ücretleri daha önce 12 TL Tam, 10 TL indirimli olarak duyurulurken, yeni tarifede 10 TL tam, 8 TL indirimli olarak düzenleme yapıldı. İndirimli tarifeden, BALKAT'ın üzerinde ücretsiz yada indirimli ibaresi bulunan vatandaşlar yararlanacak.

OTOBÜSLER ARTIK ŞEHİRİÇİNDEN YOLCU ALACAK VE İNDİRECEK

Öte yandan Balıkesir Şehirlerarası otobüs terminalinde bulunan 4 nolu perondan hareket eden otobüsler artık şehir içine de yolcu bırakacak ve alacak. Dursunbey’den Balıkesir’e giden vatandaşlar isterlerse terminalde, isterlerse de sanayi, Kipa, yaylada, Emniyet, Hastane Toplu Taşıma Merkezi (TTM)’de inebilecekler. Balıkesir’den hareket saatlerinde ise otobüsler Kurtdereli Kapalı Spor Salonu karşısı, Atatürk Parkı yanında bulunan duraklardan yolcu alacak. Cengiz Topel Caddesi üzerinden Balıkesir terminaline gidecek olan otobüsler kalkıştan 15 dakika sonra Terminalden yolcuları alarak Dursunbey’e hareket edecek. Dursunbey'den hareket ise Terminal, Şehir içi ve Ziraat Odası yanından olacak.