Dursunbey Belediyesinden Kadınlar Gününde Sürpriz Gül

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile bir çift eldivenden oluşan yapay Güller 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ilçede bulunan kadınlara Belediye ekipleri tarafından hediye edildi.

08 Mart 2017 Saat: 13:59

8 Mart Kadınlar günü sebebi ile Dursunbey Belediyesi her yıl olduğu gibi ilçede bulunan kadınlara özel hediyeler hazırlattı. Geçtiğimiz yıllarda dekoratif sabun magneti, çorap gül hediye eden Belediye, bu yılda bir çift eldivenden oluşan özel gül ile kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

Belediye Beyaz Masa birimi tarafından mahalleler, iş yerleri, resmi kurumlar, caddeler ve sokaklarda dağıtılan gül çoraplar vatandaşların oldukça dikkatini çekti. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın selamı ile kadınlara hediyelerini veren Beyaz Masa ekipleri Başkan Bahçavan’ın 8 mart Kadınlar gününü kutladığını belirttiler. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da bu özel günde tüm kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutlayan br mesaj yayımlayadı.