Dursunbey Belediyespor Yeni Sezonu Açtı

Dursunbey Belediyespor futbol takımı 2016-2017 sezonunun açılışını ilçeye yeni kazandırılan statta yaptı. Açılışa ilçe protokolü ile ünlü futbolcu İlkay Gündoğan’ın babası İrfan Gündoğan’da katıldı.

19 Ağustos 2016 Saat: 10:58

Bu sezon 1. Amatör kümede mücadele verecek olan Dursunbey Belediyespor 2016-2017 sezonunun açılışını ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün yapılan sezon açılışına Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma Bölük komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan, Dursunbey Belediye Meclis üyeleri Vacit Kahvecioğlu, Ahmet Savran, ünlü futbolcu İlkay Gündoğan’ın Babası İrfan Gündoğan ve vatandaşlar katıldı.

Sezonu yapılan ilk antrenmanla açan Dursunbey Belediyespor’un Başkanı Yusuf Turhan yaptığı açıklamada; “2016-2017 sezonun açılışını bugün yeni stadımızda gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bu stadın yapımına kadar zor şartlarda hem maçlarımızı hem de antrenmanlarımızı gerçekleştiriyorduk. Şimdi ise Değerli Belediye Başkanımızın özel gayretleri ile ilçemize kazandırılan bu stadımızda hem maçlarımızı oynayacağız hem de antrenmanlarımızı yapacağız. Başkanımız özellikle antenmanlarımızın akşam saatlerinde de yapılabilmesi için stadımızın aydınlatılacağı müjdesini bize verdi. Kendisine bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Dursunbey Belediyespor olarak yeni sezonda yeni transferler gerçekleştirdik. İnşallah bu sene şampiyon olup bir üst lige yükselmek istiyoruz. Bize ayrıca destek olan Sayın Kaymakamımıza, Meclis üyelerimize ve özellikle İlkay Gündoğan ve Babası İrfan Gündoğan’a teşekkürü borç bilirim. Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan ilk antrenmanın ardından saha dışında protokolün de katılımı ile kurban kesildi ve dua edildi. Duaların ardından ise protokol de sahaya girerek penaltı atışları gerçekleştirdi. Açılışın ardından ise Dursunbey Orman Lokalinde futbolcular onuruna akşam yemeği düzenlendi.