Dursunbey Belediyespor'da Yaz Okulu Devam Ediyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediyespor futbol yaz okulunu ziyaret etti.

09 Ağustos 2016 Saat: 16:30

Dursunbey’e kazandırılan Hıdırlık Bölgesindeki yeni statta çalışmalarını sürdüren Dursunbey Belediyesporun alt yapı sporcuları 2016-2017 sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Akşam saatlerinde antrenman yapan u12-u13-u14-u15-u16 kategorisi alt yapı sporcuları ziyaret eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan’dan süren çalışmalar ve transfer konuları hakkında bilgi aldı.

Geleceğin Futbocu adaylarına başarılar dileyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Yeni sezon öncesi yeni yapılan stat ve çevresinde ki çalışmaları bitirmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Bahçavan ayrıca takımın akşam antrenmanları ve maçları içinde sahanın aydınlatılacağı müjdesini verdi. Sporculara çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Bahçavan, yeni sezona futbolcu yetiştiren antrenörleri de kutladı.

Futbolcu adayları ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bahçavan ve beraberindeki heyet kısa süreli şut çalışması da yaptı.