Dursunbey İmam Hatip Öğrencilerine İmam Hatipli Kitabı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile, genç yazar Ali Öztürk’ün ilk kitabı’ İmam Hatipli’ Dursunbey İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye edildi. Genç yazar Öztürk hem kitabını imzaladı, hem de konferans verdi.

03 Şubat 2017 Saat: 14:38

Sunucu ve Yazar Ali Öztürk’ün yeni çıkan kitabı ‘İmam Hatipli’ Dursunbey İmam hatip Lisesi öğrencilerine hediye edildi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile öğrencilere dağıtılan kitapları kitabın yazarı Ali Öztürk imzaladı. Okulda düzenlenen İmza programına katılan Ali Öztürk, imza töreni öncesinde konferans verdi.

Okul toplantı salonunda gerçekleşen konferansta İmam Hatip yıllarında yaşadığı anıları ve tecrübeleri öğrencilere aktaran Ali Öztürk, İmam Hatiplerin önemine de değindi. Yazdığı kitap hakkında da bilgi veren Öztürk; “Türkiye’de İmam Hatip okulları etrafında fırtınaların koparıldığı yıllarda İmam hatip’te okumuş, o sıkıntıları yaşamış ve bu nedenle içinde farklı duygular, heyecanlar biriktirmiş bir kardeşinizim. O yıllardan beri bu duyguları, heyecanı yazmak arzusuyla en nihayet kaleme sarıldım ve bu kitap ortaya çıktı. Bu kitapta bir taraftan benim imam Hatip yıllarımda yaşadığım maceraları okurken diğer taraftan İmam Hatiplerin kurulmasına tanıklık edecek,o günleri sembol şahsiyetlerin hatıralarıyla tekrar yaşayacaksınız. Bu kitaba çok emek verdim. Sağ olsun Dursunbey Belediye Başkanımız da sizlerin bu kitabı mutlaka okumanızı istedi ve sizlerle buluşturdu. Ben buradan Başkanımıza sizin ve kendim adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Konferansın ardından öğrencilere dağıtılan kitapları tek tek imzalayan Yazar Ali Öztürk, okurlarına da çeşitli tavsiyelerde bulundu.