Dursunbey-İstasyon Yolunda bariyer Çalışması

İlçemiz ile İstasyon Mahallesi arasında ki 7 kilometrelik yolda 5.5 km’lik bariyer çalışması yapılıyor.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
11 Ekim 2016 Saat: 17:52

Dursunbey ile istasyon mahallesi arasında geçtiğimiz yıl genişletilen ve asfaltlanan yolda Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile bariyer çalışması başlatıldı. Daha önceki yıllarda birçok ölümlü trafik kazasının da meydana geldiği bu yolda yapılan genişletme çalışmalarının ardından yol standartlara uygun hale getirilmişti.

Bu Çalışmaların ardından geçtiğimiz haftalarda Karayolları Bölge müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yapımı tamamlanan bu yola bariyer çalışmasının da yapılmasını talep etti. Bu talebi olumlu karşılayan Karayolları Bölge Müdürlüğü, yolun 5.5 kilometrelik bölümünde Bariyer çalışması yapılması kararı aldı. Çalışmalara başlayan Karayolları ekipleri yolun belirli bir bölümünde bariyer çekimini gerçekleştirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl ki girişimlerimiz sonucu İstasyon yolumuz özelliklede viraj kısımları başta olmak üzere genişletme çalışması yapıldı. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından ise asfalt çalışması gerçekleşti. Çizgileri de geçtiğimiz aylarda çizilen bu yolumuz Karayolları standartlarına getirildi. Fakat bir çok ölümlü kazanın meydana geldiği bu yolda mağlumunuz bir çok uçurum var. Bizde bu sebeple karayollarına bir kez daha başvuru yaptık. Bu başvurumuz olumlu karşılandı ve bariyer çalışmaları başladı. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.