Dursunbey Kentpark Konutlarına Halkbank’tan Kredi İmkanı

Dursunbey Belediyesi tarafından yapılacak olan Kent Park konutlarına Halkbank 120 aya kadar kredi desteği verecek.

15 Mart 2017 Saat: 14:54

Dursunbey Belediyesi tarafından ilçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birisine yapılacak olan Kent Park konutları 22 Mart’ta, Kent Park işyerleri ise 20 Mart’ta ihale usulü ile satışa çıkıyor. Dursunbey Belediyesi yatırım yapmak isteyen ya da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli imkanlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Halkbank ile bir süredir sürdürülen garantörlük anlaşması Dursunbey Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı.

120 AYA KADAR KREDİ İMKANI

Dursunbey Halkbank Müdürü Çiğler Akbulut ve Halkbank Dursunbey şubesi yetkililerin katılımı ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın makamında imzalanan garantörlük sözleşmesi kapsamında proje aşamasında olan Kent Park konutlarından almak isteyen vatandaşlara kredi imkânı sağlanacak. Durumu uygun olan vatandaşlara Halkbank tarafından verilecek olan kredinin vadesi ise 120 ay’a kadar olacak.

2018 TEMMUZ AYINDA TESLİMAT YAPILACAK

%50 Peşin, kalanı ise 15 ay vade ile satışı sunulacak olan Kent Park Konutlarında 3 +1 daireler brüt 150-144-130 metrekareden, 2+1 daireler brüt 108-98-99-94 metrekareden, 1+1 daire ise brüt 85 metrekareden oluşmakta. Garantörlük anlaşması hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan; “Bir süredir Mali Hizmetler Müdürümüz Necati Olçun’un yoğun çalışmaları ile sürdürdüğümüz garantörlük çalışması, Dursunbey Halkbank Müdürlüğümüzün desteği ile sonuçlandı. Anlaşma kapsamında yapım aşamasında olan Kent Park projemize Halkbank kredi verecek. Burada yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız Bankaya başvurarak eğer durumları uygunsa 120 aya kadar kredi kullanabilecek. Bilindiği gibi Kent Park projemizin satış ihalesi iş yerleri için 20 Mart, konutlar için de 22 Mart olarak belirlendi. Ev almak ya da yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız konu hakkında detaylı bilgiyi Belediyemiz Beyaz masa birimi ya da mali hizmetler müdürlüğünden alabilir. Bizlere garantörlük konusunda destek olan Dursunbey Halkbank Müdürümüz Çiğler hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.