Dursunbey Milli Eğitim’den Başkan Bahçavan’a Anlamlı Hediye

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro ekibi tarafından hazırlanan ‘Demokrasi Zaferinin 4. Ayında 4 Etkinlik’ yarışmalarında birinci olan resim Başkan Bahçavan’a hediye edildi.

16 Ocak 2017 Saat: 11:16

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro ekibi tarafından hazırlanan Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteklediği ‘Demokrasi Zaferinin 4. Ayında 4 Etkinlik’ projesi kapsamında Dursunbey’de bulunan okulların tamamında çeşitli yarışmalar düzenlenmişti. Şiir, Kompozisyon, Resim, Fotoğraf dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren eserler Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sergilenmiş, dereceye giren öğrencilerde Dursunbey Belediyesi tarafından ödüllendirilmişti.

Bu serginin ardından Dursunbey Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ve Özel Büro ekibi Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bahçavan’a ‘Demokrasi Zaferinin 4. Ayında 4 Etkinlik’ projesine ve diğer projelere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ve Özel Büro çalışanları, 15 Temmuz’a özel olarak yapılan Resim yarışmasında birinci olan Dursunbey Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Rafiye Kılıç’ın çizdiği resmi Başkan Bahçavan’a hediye ettiler. Aldığı bu anlamlı hediyeden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Bahçavan, 15 Temmuz’da tarih yazan bu necip milletin destanlaştırdığı o günü anlatan resmi en özel yerlere asacağını ve saklayacağını belirtti.

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü Özel büro ekibini de çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Bahçavan, Dursunbey Belediyesi olarak her zaman projelere destekte bulunacaklarını sözlerine ekledi.