Dursunbey-Simav Yolunda Genişletme Çalışması

İlçemiz ile Simav arasında ulaşımı sağlayan grup yolunda Genişletme çalışmaları başlatıldı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
09 Haziran 2016 Saat: 13:54

Geçtiğimiz yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt çalışması yapılan ve daha sonra Karayollarına devri yapılan Simav Grup yolunda genişletme çalışmaları başlatıldı. Sacayak mahallesi ile Aziziye mahalleleri aralarında başlatılan çalışmalarda yol karayolları standartlarına getirilmeye başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan; “ Geçen yıl Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katkılarıyla Simav yolumuzu karayollarına devir etmiştik. Bu yolda Karayollarımız hızlı bir çalışma başlattı. Karayolları Bölge Müdürü Sayın Mehmet Yazıcıoğlu ile görüşmemizde Dursunbey’imizi ilgilendiren yollar ile ilgili bilgi almıştık. Özellikle Simav yolunda şu anda Aziziye bölgesine kadar hem yolun standardına göre genişletilmesi çalışması, hem de ikinci kat asfalt çalışmaları başlıyor. Aziziyeden sonra Kış şartlarından dolayı yolun bazı yerlerinde bozulmalar meydana gelmiş. O bilgelerde de tamiratlar yapılacak. En son olarak Dağ Ardı olarak bilinen şen Köy Dağ ardı arasındaki 3 kilometrelik ham yol da inşallah bu sene asfaltlanacak” dedi.