Dursunbey Veliler Grup Yolu Genişliyor

İlçemizde en büyük yol sorunlarından birisi olan Veliler –Kavacık grup yolunda genişletme çalışmaları başladı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
11 Mart 2016 Saat: 15:41

İlçemiz Söğütyüzü bölgesinde yer alan ve Akbaşlar, Veliler, Karapınar, Şabanlar, Kavacık mahallelerinden geçen grup yolunda genişletme çalışmaları başlatıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Fen işleri Dairesi Dursunbey Şantiyesi tarafından sürdürülen çalışmalarda yol standartlara getirilirken zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Yolun bir an önce yapılarak trafiğe açılması için yoğun çaba harcayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Fen işleri Dairesi Dursunbey Şantiye şefi Vacit Kahvecioğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Ayrı bölgelerde çalışan iş makinelerinin çalışma saatleri hakkında bilgi alan Başkan Bahçavan, yoğun mesai harcayan ekiplere de teşekkür etti. Veliler mahallesi yakınlarında ki çalışmaları inceleyen Başkan Bahçavan’ı burada mahalle halkı karşıladı. Yıllardır çözülemeyen yol sorununu çözdüğü için Başkan Bahçavan’a teşekkür eden mahalle sakinleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a, Başkan Bahçavan’a, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir’e,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Fen işleri Dairesi Dursunbey Şantiye şefi Vacit Kahvecioğlu’na ve yolda emeği geçen çalışanlara teşekkür ettiler.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, bir bağlantı yolunun daha sorununu çözmek için çalışmaların başladığını belirtti. Söğütyüzü bölgesi olarak adlandırılan bu bölgeyi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Bahçavan bu yolun 20 civarında mahalleyi ilgilendirdiğini belirtti. Bu sorunu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile paylaştıklarını belirten Başkan Bahçavan, Başkan Uğur’un bu yolun yapımı ile ilgili hemen talimat verdiğini söyledi. Çalışmaları kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Bahçavan, önümüzdeki süreçte de bu yolda asfaltlama çalışması yapacaklarını söyledi. Bu yolun yapımında emeği geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a, Fen İşleri Daire Başkanına ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Bahçavan, bölge halkına da ayrıca teşekkür etti.