Dursunbey YİBO Kavşağı Asfaltlandı

Dursunbey İlçe girişlerinde başlatılan değişim eski Tavşanlı yolunda da gerçekleşti. Genişletilerek duble hale getirilen yol asfaltlanarak trafiğe açılacak.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
02 Temmuz 2020 Saat: 12:52

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın geçtiğimiz yıllarda projelendirdiği ve programa aldığı eski Tavşanlı yolunda asfalt çalışmaları başladı. Uzun süredir alt yapı ve genişletme çalışmaları yapılan yol standartlara getirilirken, çift yön olarak önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaklaşık bir aydan bu yana bu bölgede alt yapı ve üst yapı da önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Bahçavan; “Yatılı Bölge Ortaokulu ile Suçıktı kavşağına kadar olan 800 metrelik bu yolda iki gün içerisinde asfaltımızı bitirip vatandaşlarımızın emrine sunacağız. Burada tabi işlerimiz yine bitmedi. Orta refüjün aydınlatması, sulama sistemleri ve bordürlerin boyanması ile inşallah Dursunbey’in bu girişi çok güzel olacak. Ben bütün bu hizmetler ve yapılan işler için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a, ekibine, Dursunbey Şantiyesindeki ekibine ve Dursunbey Belediyemiz çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aydınlatma sistemi ve orta refüjlerin çimlendirileceği yolda önümüzdeki günlerde şerit çizim çalışması da gerçekleşecek.