Dursunbey Yeni Emniyet Müdürü Gökan Kuzu oldu

Dursunbey’e geçtiğimiz aylarda atanan Oğuz Oldun'un Şırnak'a tayininin çıkmasının ardından yerine Gökhan Kuzu Emniyet müdürü olarak atandı.

26 Eylül 2017 Saat: 16:26

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde geçtiğimiz yaz aylarında Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Oğuz Oldun'un Şırnak'a tayin olmasının ardından Dursunbey Emniyet Müdürlüğü görevine yeni bir atama yapıldı.

Oğuz Oldun'un ardından Balıkesir Karesi ve Altıeylül Emniyet Müdürlüklerinde görevli olan Gökhan Kuzu Dursunbey Emniyet Müdürü olarak atandı. Geçtiğimiz Kurban Bayramında göreve başlayan Gökhan Kuzu'yu ziyaret eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Emniyet müdürüne görevinde başarılar diledi. Dursunbey hakkında yeni müdüre bilgi veren Başkan Bahçavan, Dursunbey Emniyeti ile Dursunbey Belediyesinin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından yeni Emniyet Müdürü Gökhan Kuzu Başkan Bahçavan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.