Dursunbey Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Dursunbey’e geçtiğimiz aylarda atanan Sinan Tuncel’in emekliliğe ayrılmasının ardından yerine Oğuz Oldun Emniyet müdürü olarak atandı.

14 Ocak 2017 Saat: 16:37

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde geçtiğimiz yaz aylarında Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Sinan Tuncel’in evliliğin ardından emekliliğe ayrılması sonrası Dursunbey Emniyet Müdürlüğü koltuğu boş kalmıştı. Sinan Tuncel’in ardından Balıkesir il Emniyet Müdürlüğü Balıkesir’de görevli olan Oğuz Olgun’u Dursunbey Emniyet Müdürü olarak atadı.

Geçtiğimiz gün göreve başlayan Oğuz Olgun Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Asayiş Şube Müdürü Salih Dumlu’nunda katıldığı ziyarette Başkan Bahçavan yeni emniyet müdürüne görevinde başarı diledi. Dursunbey hakkında Oğuz Olgun’a bilgi veren Başkan Bahçavan, Dursunbey Emniyeti ile Dursunbey Belediyesinin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından yeni Emniyet Müdürü Oğuz Olgun Başkan Bahçvan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti ve Belediye’den ayrıldı.