Dursunbey merkezinde Çizgi Çalışması

Dursunbey’de Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak trafiğe açılan Eminbey Caddesi, F. Rüştü Zorlu Caddesi ve Hasan Polatkan Caddelerinde çizgi çalışması gerçekleştirildi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
19 Ekim 2017 Saat: 14:17

Altyapı ve Üstyapı çalışmaları tamamlanan Eminbey Caddesi, F. Rüştü Zorlu Caddesi ve Hasan Polatkan Caddelerinde çizgi çalışması gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı Trafik Şubesi tarafından gerçekleştirilen çizgi çalışmasında, yaya geçitleri ve araç park yerleri belirlenerek çizgileri çekildi. Öte yandan Suçıktı üzerinden başlayan eski yolda da çizgi yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Gün boyu süren çalışmalar kapsamında Terminalin altında bulunan Hasan Polatkan Caddesi de 20 kişilik boyama ekibi tarafından boyandı.

Parklanmaların tek taraflı aylık olarak değişmesi planlanan Eminbey ve F. Rüştü Zorlu Caddesinde yol iki taraflı olarak araç parkı olarak boyandı.