Dursunbey’de 2020 yılında 50 km Yol Asfaltlandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 2020 yılında İlçe genelinde 50 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldığını ve 2021 yılı için planlama çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
15 Ekim 2020 Saat: 17:59

650 kilometrelik geniş bir yol ağına sahip olan Dursunbey’de asfalt çalışmaları sezonun son günlerinde de devam ediyor. Bu kapsamda Çakmak mahallesi Sülmen mevkiinde bulunan ara yollar Balıkesir Büyükşehir Belediyesince asfaltlandı.

Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ekiplere verdikleri yoğun emek için teşekkür etti. Mahalle muhtarı Mehmet Özkıran’da çalışmaları yerinde incelerken, 2014 yılından bu yana Sülmen bölgesinde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Vatandaşların memnuniyetini önemsediklerini ifade eden Muhtar Özkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür etti.

2021-2022-2023 SEZONLARI DAHA YOĞUN GEÇECEK

Başkan Bahçavan, Sülmen bölgesinde sezonun son asfalt çalışmasını yaptıklarını söyledi. Havaların asfalt sezonu açısından iyi gitmesi sebebi ile çalışmaları planladıklarına göre daha fazla yaptıklarını hatırlatan Bahçavan, 2020 sezonunda 50 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden Başkan Bahçavan,  2021, 2022 ve 2023 sezonlarının asfalt açısından daha yoğun geçeceğini sözlerine ekledi.