Dursunbey'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve gösterilerle tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de kutlandı.

23 Nisan 2018 Saat: 12:11

23 Nisan törenleri ve etkinlikleri Dursunbey Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Saat 10.30'da başlayan törende saygı Duruşu ve istiklal marşının ardından, 23 Nisan etkinliklerine geçildi.

Törene Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve siyasi Partilerden temsilciler katıldı. Etkinlikler okullardan öğrencilerin okudukları şiirlerle devam etti.

Üçeylül İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli danslar izleyicilerden büyük alkış alırken, Asker kıyafetli öğrenciler gösterilere damgasını vurdu. Törenlerin sonunda çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ve yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.