Dursunbey’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Zafer Bayramı kutlamaları Tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de Resmi törenle kutlandı.

30 Ağustos 2017 Saat: 12:29

Dursunbey’de 30 Ağustos Zafer Bayramı saat 12.00’de Cumhuriyet meydanında yapılan resmi törenle kutlandı. Sade bir törenle geçen kutlamalara Dursunbey Kaymakam vekili Murat Atıcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan , Garnizon Komutanı  Üsteğmen Başar Akın, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Esnaf Odası başkanı Oğuz Çakırcalı, Siyasi Parti temsilcileri ve çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Törende ilk olarak Atatürk anıtı önüne çelek ve mozoleler konulurken, daha sonra ise Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Başkomutan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunduğu törende daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı  Üsteğmen Başar Akın yaptı. Konuşmaların ardından ise çeşitli okullardan öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından 30 Ağustos törenleri son buldu. Törenin ardından Kaymakamlık toplantı salonunda tebrikler kabul edildi.