Dursunbey'de 54. Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Dursunbey'de Kütüphaneler haftası ilçe Halk kütüphanesinin hazırladığı program ile M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

29 Mart 2018 Saat: 12:06

Dursunbey İlçe Kütüphanesi'nin organize ettiği 54. Kütüphaneler Haftası etkinliği programı M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa İlçe Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Garnizon komutanı Başar Akın, kurumlardan yetkililer, çeşitli okulların Müdürleri, Okul Öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı yaptı.

Konuşmaların ardından Kitap okuma etkinliğine geçildi. 20 dakika süren kitap okuma etkinliğinin ardından ise kütüphaneyi en çok ziyaret eden öğrencilere ve vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda ise Pilav ayran ikramı yapıldı.

burhan KIRAÇ
30 Mart 2018 Saat: 00:21
Çalışmanın sabretmenin Gayretin göstergesi bu olsa gerek Başarılar.....Daha Nice Yıllarda Daha başarılı çalışmalrınızı bekleriz.....Iyıkı varsınız Etkinliğe zaman ayırıp Katılan Tüm Daveltlilere Verdikleri şerefden dolayı teşekkürler....Iyıkı varsınız.....