Dursunbey’de Alt Yapı Çalışmaları Ara Sokaklarda devam ediyor

Dursunbey’de geçtiğimiz yıl ana caddelerde gerçekleşen alt yapı çalışmalarının ardından ara sokaklarda da yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları yapılıyor.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
27 Nisan 2017 Saat: 15:12

Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı BASKİ ekipleri Dursunbey İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalara Ferah Mahallesi Hafız Ahmet sokak’ta devam eden BASKİ ekipleri 2800 metrelik yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren BASKİ Dursunbey şefi Kadir Savran; “Ferah mahallesinde 2800 metre içme suyu ve kanal projemiz var. Üç ekip 15 kişi ile birlikte çalışmalarımız sürüyor. Bu mahallemizde yağmur suları ile ilgili sıkıntılar yaşıyorduk. Çalışmalarımızda bu yönde devam ediyor. Vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Bizlere destek veren Daire Başkanımız İzzet Günal’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur’a ve Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a teşekkür ediyoruz”dedi.

Hafız Ahmet sokak’ta devam eden çalışmaların ardından kazı çalışmaları, Adil özer sokak, Hacı sıkıcı sokak, Sarıhoca sokak, Hasan Polatkan caddesi, Muharrem hayır sokak, Çardaklı sokak ve Güneş sokak’ta devam edecek. Öte yandan BASKİ Dursunbey Şefliğinin İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde ki alt yapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor.