Dursunbey’de Bayramlaşma Belediyede önünde yapıldı

02 Eylül 2017 Saat: 15:01

Dursunbey'de kurumlar ve vatandaşlar arasında gerçekleşen resmi Bayramlaşma töreni Dursunbey Belediyesi önünde yapıldı. Bayramın ikinci günü yapılan Bayramlaşma törenine protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ramazan Bayramının ikinci günü saat 11.00 ile 13.00 arası gerçekleşen Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye görevlileri tarafından hazırlanan Belediye önü ilgi çekerken, vatandaşlar" çeşitli ikramlar da yapıldı. Bayramlaşma programına YSK Başkanı Sadi Güven, Dursunbey Kaymakam vekili Murat Atıcı, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan ev sahipliği yaptı. Bayramlaşma programına ayrıca Jandarma Bölük komutanı Mehmet Emin Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Siyasi parti temsilcileri çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile vatandaşlar katıldı.
Protokol üyeleri Bayram vesilesi ile tüm Dursunbeyli vatandaşların bayramını tebrik etti. Bir saat süren Bayramlaşma töreninde Belediye Personeli de vatandaşlar ile yakından ilgilendi.