Dursunbey’de Buray İzdihamı

Dursunbey Belediyesinin 3 Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği konsere on binlerce kişi katıldı. Ünlü Sanatçı Buray, Beyza Durmaz ve Sevtuğ’un sahne aldığı gecede adeta izdiham yaşandı.

04 Eylül 2017 Saat: 09:36

Dursunbey’de Eylül Kurtuluş günü etkinlikleri bu yıl farklı bir konsepte kutlandı. Bu yıl ilk kez Dursunbey dışında yaşayan on binlerce Dursunbeylinin gündüz piknik etkinliğinde bir araya geldiği ‘Büyük Buluşma’ programında akşam ise Büyük bir konsere ev sahipliği yaptı.

Saz mesire alanında gerçekleşen Konser öncesi Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan konser alanında toplanan onbinlerce vatandaşa hitap ettiler. Düzenlenen bu etkinlikler ve konser için gençlerin büyük beğenisini kazanan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, dakikalarca alkışlandı. Konuşmaların ardından ise ünlü sanatçı Sevtuğ sahne aldı. Bir çok hit parçayı sırası ile seslendiren Sevtuğ’un ardından ‘Olan var olmayan var’ parçası ile ün kazanan Beyza Durmaz sahne aldı. Şarkıları ile seyircileri coşturan Beyza Durmaz’ın ardından ise son ayların popüler sanatçısı Buray sahne aldı.

Buray’ın sahneye çıkması ile adeta yıkılan Saz Mesire alanında özellikle gençler büyük coşku yaşadı. Birbirinden hit onlarca parçasını Dursunbey’de seslendiren Buray, Dursunbey’de gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlığını da gizleyemedi. Öte yandan gece boyunca sahne alan sanatçılara Belediye Meclis Üyelerimiz Halil Sarıoğlu, Vacit Kahvecioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir tarafından çiçek hediye edildi. Geç saatlere dek süren Buray konserinde adeta izdiham yaşanırken, vatandaşlar bu konseri düzenleyen Dursunbey Belediyesine ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür ettiler.