Dursunbey'de Büyük Aile Konseri

Balıkesir Büyük Aile Oluyor projesi kapsamında Dursunbey’de Büyükşehir Belediye konservatuvar tarafından konser verildi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
23 Mayıs 2017 Saat: 11:26

Dursunbey’de 15 günden bu yana devam eden Büyük Aile projesi kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından konser düzenlendi. Belediye konservatuarının ‘Nağmeler ve Ezgilerle, bizden size’ konseri saat 20.30’da Cumhuriyet meydanında gerçekleşti.

Konsere Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Garnizon komutanı Başar Akın, İlçe Jandarma komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Savran, Vacit Kahvecioğlu, Halil Sarıoğlu, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bir birinden güzel onlarca türkünün seslendirildiği gece’de vatandaşlardan gelen istek türküler de seslendirildi. Yaklaşık iki saat süren konser’in sonunda protokol tarafından solist ve konservatuar şefine çiçek takdim edildi.

Etkinlik hakkında konuşan Büyükşehir Belediyesi Yaygın eğitim ve konservatuar şube müdürü Yücel Dağtaş; Büyük aile projesi çerçevesinde Dursunbey’de konser programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Etkinliğin zengin bir şekilde geçtiğini ifade eden Dağtaş kendilerine her daim destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkü etti.