Dursunbey'de Çanakkale Zaferi Kutlandı

Dursunbey'de 18 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı Dursunbey Cumhuriyet Alanında yapılan resmi tören ile başladı.

19 Mart 2018 Saat: 13:25

8 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı Dursunbey Cumhuriyet Alanında yapılan çelenk töreni ile başladı.

Törene Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Başar Akın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, daire amirleri, Gaziler ve öğrenciler katıldı.

Törende Atatürk büstü önüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ve Gaziler derneğininçelenkleri sırası ile konuldu. Daha sonra Saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden resmi tören burada son buldu. Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı daha sonra Çok Programlı Lise pansiyonunda düzenlenen program ve Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemekle devam etti.