Dursunbey'de Çevre Duyarlılığı Yürüyüşü

Dursunbey'de öğrenciler Dünya Çevre Gününe dikkat çekmek amacı ile yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş renkli anlara sahne oldu.

12 Haziran 2019 Saat: 15:46

Dursunbey Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dursunbey Belediyesi tarafından organize edilen Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında yürüyüş programı düzenlendi. İlçede bulunan ilk ve orta düzeydeki okulların katıldığı etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı.

Kent Meydanından bağlayan yürüyüşe Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkan vekili Halil Sarıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Meclis üyesi Akif Kandemir'de eşlik etti. Eminbey Caddesi üzerinden yeniden Kent Meydanına gelen kalabalığa Kaymakam Emrullah Temizkan hitap etti. Kaymakam Temizkan; "5 Haziran Dünya Çevre günü Bayram'a denk gelmesi sebebi ile bu program bugüne ertelendi. Bugün Dursunbey olarak Çevre duyarlılığı ile ilgili güzel bir mesaj verdik. Bu etkinlikre emeği olan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Belediyemize teşekkür ediyorum. Çevre'ye hep birlikte sahip çıkmalıyız. Gördüğünüz gibi Belediyemiz de geri dönüşüm kutuları ile bu bilinci İlçemizde yaymayı hedefliyor. Ben bir kez daha emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Dursunbey Belediyesi tarafından şapka dağıtılan etkinlikte öğrencilerde Çevre ile ilgili döviz ve pankartlar taşıdı.