Dursunbey'de Çocuklara Özel Kukla Gösterisi

Dursunbey Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında Kukla Tiyatrosunu İlçede öğrenim gören 460 çocukla buluşturdu. Minik Öğrenciler Kukla gösterilerini beğeni ile izledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
17 Aralık 2018 Saat: 13:47

Sosyal ve Kültürel etkinliklerin yanısıra eğitime ve öğrencilere de oldukça önem veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kültür Bakanlığı bünyesinde çeşitli gösteriler güzenleyen Kukla Tiyatro ekibini Dursunbeyli çocuklar ile buluşturdu.

Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen kukla tiyatrosunu ilçede bulunan İlkokul 1 ve 2 sınıfta öğrenim gören 460 çocuk izleme fırsatı buldu.

Öğrencilerin beğeni ve merakla izlediği Kukla tiyatrosunda 5 ile 10 yaş grubuna göre eğitici gösteriler yer aldı. Trafik kurallarının yanısıra temizlik alışkanlığı, öğretmen sevgisi gibi konuların işlendiği tiyatroda, çocukları eğlendirici bölümlerde yer aldı. Yaklaşık bir saat süren kukla tiyatrosu gösterilerinin ardından öğrenciler Dursunbey Belediyesine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.