Dursunbey'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Milli İradeye sahip çıkma Nöbetinin 4. günü Dursunbey’de halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

19 Temmuz 2016 Saat: 15:01

Türk Bayrağını eline alan 7’den 70’e tüm Dursunbeyliler Belediye önünde gerçekleşen Demokrasi nöbetine katılarak bir kez daha haince gerçekleşen darbe girişimine karşı tek yürek oldular. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne ait Tır ile Belediye önündeki caddeyi trafiğe kapatan Belediye gece boyunca tır’da canlı televizyon yayınları gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı demokrasi nöbetine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kamil Demir, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli partilere mensup vatandaşlar, orman işletmesi mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dursunbey Orman İşletmesine ait arazözler de Belediye önüne getirilerek demokrasi nöbetine katıldı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Devletimize, milletimize karşı yapılmak istenen hain darbe girişimi bilindiği üzere bu gururlu milletin darbesi ile engellendi. Bugün 4. Demokrasi nöbeti için meydanlardayız. Sayın Cumhurbaşkanımızdan gelecek olan talimata kadarda bu nöbetlerimiz inşallah devam edecek. Görüldüğü gibi ilçe halkımız demokrasiye, milletine sahip çıkıyor. Allah bu milleti bu tür şer odaklarından her daim korusun inşallah” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Belediye tarafından nöbet tutan vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılırken, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da vatandaşlara çorba dağıttı..