Dursunbey’de Demokrasi Nöbetleri Devam Ediyor

Dursunbey’de demokrasi nöbetlerinde yaşanan büyük coşku eksilmeden devam ediyor.

21 Temmuz 2016 Saat: 13:42
Yaşanan hain darbe girişimi ardından meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Dursunbey Belediyesi önündeki meydanda nöbetlerine aralıksız devam ediyorlar. Belediye Önündeki demokrasi nöbetine her gün çeşitli kesimlerden vatandaşlar katılırken Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Garnizon Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Çeşitli partilerden temsilciler, Belediye Meclis üyeleri ve binlerce vatandaş meydana akın ediyor.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen nöbette TV100 ekibi vatandaşlarla röportajlar gerçekleştirirken dün akşamki nöbette ise Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Garnizon Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir hep beraber sahneye çıkarak vatandaşları selamladılar. İlk olarak söz alan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu demokrasi nöbetlerinde vatanına sahip çıkmaya her daim hazır olan Dursunbey halkını kutladı. Dursunbey’in diğer bir çok ilçeden daha coşkulu ve meydanaları doldurduğunu hatırlatan başkan Bahçavan vatandaşlara teşekkür etti. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar’da vatanı bölmek isteyen hainlere en iyi cevabı halkın verdiğini söyledi. Vatandaşları yakındaki ile el ele tutuşturan Kaykama Aksanyar söylediklerini halka tekrarlatarak büyük bir coşku yaşanmasına sebep oldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde vatandaşlar sahneye çıkarak şiirlerini seslendirdi. Gece yarısında ise Cansuyu Derneği tarafından vatandaşlara Sıcak çorba ikramı yapıldı.