Dursunbey'de İftar Çadırına yoğun ilgi

Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odası tarafından organize edilen Ramazan Çadırı bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

29 Mayıs 2017 Saat: 09:38

Dursunbey Belediyesi ve Esnaf Odasının organizesi İş adamlarının ise katkıları ile düzenlenen İftar çadırına bu yıl da ilgi oldukça yoğun olurken Ramazan'ın ilk günü yaklaşık 300 kişi orucunu bu çadırda açtı. Kent meydanında kurulan bu çadıra İftar öncesi gelen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey Esnaf Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı ve Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri çadıra gelen vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini iletti.  İftar öncesi vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Bahçavan Ramazan aynın bolluk ve bereket getirmesini dilediler.

Başkan Bahçavan, yaptığı açıklamada “Belediyemiz ve Esnaf Odamızın kurduğu İş adamlarımızın ise hayırları ile desteklediği bu iftar çadırında kardeşlerimizin arasında olmak benim için mutluluk verici. Burada oluşan ortam, birlik ve beraberlik adına son derece önemli mesajlar içeriyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Okunan Akşam ezanının ardından Çadır'da oruçlar açılırken, katılan vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ettiler.