Dursunbey’de Özel Vatandaşlar Onuruna Yemek Programı

Dursunbey Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebi ile İlçe merkezi ve Kırsal Mahallelerde ki engel tanımayan vatandaşlar onuruna yemek programı düzenlendi.

05 Aralık 2016 Saat: 10:14

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın daveti ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebi ile İlçe merkezi ve Kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşlar kendileri onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Saz Restoran’dan gerçekleşen Akşam yemeğine Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Esnaf Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemek programı öncesi masaları tek tek ziyaret eden Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan engelleri aşan özel vatandaşlar ile hasbihal ettiler. Onların sorunları ve isteklerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı engellerin kalkması için istenen isteklere duyarsız kalmayarak istenen düzenlemelerin yapılması içinde yetkililere talimat verdiler. Engelleri aşan vatandaşlar ile tanışan protokol daha sonra onların onuruna verilen akşam yemeğine geçti. Burada aileleri ile birlikte neşe dolu dakikalar geçiren Özel vatandaşlar kendilerine gösterilen b ilgiden dolayı protokole ve yetkililere teşekkür ettiler.

Yemek programının ardından Dursunbey Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa geçen Özel vatandaşlar burada mutluluk dolu bir akşam geçirdiler. Bu programda da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Dursunbey Belediyesi, Bursa Dursunbeyliler Derneği ve İş Adamları tarafından engelleri aşan Özel vatandaşlara Akülü sandalye hediye edildi.