Dursunbey’de Ramazan Etkinlikleri

Dursunbey Belediyesinin organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Saz Mesire alanında çeşitli programlar düzenlendi.

05 Haziran 2017 Saat: 14:02

Dursunbey Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Saz mesire alanında organize ettiği etkinliğe ilgi yoğun oldu.

İftar sonrası saat 21.30’da başlayan programda ilk olarak İlahi sanatçısı Abdullah Çay ve ekibi sahne aldı. Birbirinden güzel onlarca ilahiyi seslendiren Abdullah Çay’ın ardından ise ünlü meddah Hüseyin Goncagül sahneye çıktı. Ramazan ayına özel olarak hazırladığı gösterimleri Dursunbeyli izleyicilerle buluşturan Hüseyin Goncagül, ibiş karakteri ile birlikte çocuklara ve ailelerine yönelik çeşitli yarışmalar düzenledi. Hem eğlendiren hem de Dini konuları katılımcılara öğreten Goncagül’ün performansı ise tam not aldı.

Goncagül’ün ekibi içinde yer alan Hacivat-Karagöz, Ateşbaz ve Musiki sanatçısının konseri de beğeni ile izlendi. Gece saat 01.00’e dek süren programda Goncagül ve ekibi büyük beğeni topladı. Programda ayrıca Tarihi Osmanlı Şerbeti, Osmanlı Macunu, patlamış Mısır, Pamuk Helva, balon gibi birçok ikram da vatandaşlar ile buluştu. Dursunbey Belediyesinin düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri 10 Haziran Cumartesi günü Kamil Avcı ilahi konseri, 23 Nisan Cuma günü ise Ünlü Sanatçı Yusuf Güney konseri ile devam edecek.