Dursunbey’de Şehit Faruk Gezen Turnuvası Başladı

Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Belediyespor kulübü tarafından organize edilen Halı saha futbol turnuvası 19 takımın katılımı ile başladı.

09 Nisan 2016 Saat: 17:42

Dursunbey’de uzun yılardan bu yana Bahar kupası adı altında yapılan Futbol turnuvası bu yıl Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Faruk Gezen adına düzenlendi. Turnuvanın açılışı 9 Nisan Cumartesi günü Saz bölgesinde bulunan Halı saha da gerçekleşti. Açılışa Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Dursunbey Emniyet Müdürü Erol Akar, Dursunbey Müftüsü Mehmet Atlı, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Şehit Babası Arif Gezen, Dursunbeyspor’da forma giymiş eski futbolcular ve çok sayıda sporsever katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program’da Dursunbeyspor’da forma giymiş efsane futbolculara da protokol tarafından Dursunbey Ahşap Sanayi şirketi tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi. Plaket törenin ardından ise Efsane futbolcular hale dinç olduklarını göstermek amacı ile sahada tempolu koşu gerçekleştirdi. Açılış törenin ardından ise Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan açılış vuruşunu gerçekleştirdi. Açılış vuruşunun ardından ise Durabeylerspor ile Korkmaz Kuruyemişspor arasında turnuvanın ilk mücadelesi başladı.
Açılışta Dursunbey Belediyesi tarafından Şehit Faruk Gezen’in hayrına lokma tatlısı ikramı da yapıldı.