Dursunbey'de Seyyar Esnaflara Araç Dağıtıldı

Dursunbey Belediyesi İlçede Seyyar satış yapan esnaflara daha hijyenik koşullarda satış yapmaları için Seyyar araba dağıtımı yaptı.

07 Kasım 2016 Saat: 14:17

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Dursunbey Zabıta Amirliği tarafından ilçede seyyar olarak satış yapan esnaflara Seyyar araç tahsis edildi. İlçe genelinde elde, tepside ve açıkta olmak üzere uygunsuz koşullarda satış yapılmaması için Seyyar araç dağıtımı yapan Dursunbey Zabıtası, Seyyar satış yapmak isteyen esnaflar ile bir sözleşme yaparak onlara cüzi bir kira karşılığında araç tahsis etti.

Dursunbey Belediyesi önünde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından esnaflara teslim edilen araçlar’da beyan edilen gıda ürünleri satılacak. Yeni araçların esnaflara hayırlı olmasını dileyen Başkan Bahçavan; "Hijyenik olarak uygun olmayan bu gıda ürünlerinin satış şekli hem müşterileri olumsuz etkilemekte hem de şehrimizde bu tür satıcıların ve bakımsız satış arabalarının varlığı şehir estetiğini olumsuz etkilemektedir.  Bu sebeple bu yönde bir uygulamaya geçelim istedik. Bu arabalar size Belediyemizin bir emanetidir. Bu araçlara temiz bir şekilde bakacağınıza ve hijyen bir ortamda satış yapacağınıza inanıyorum. Arabalarınız hayırlı uğurlu olsun. Allah bereketli bol kazançlar versin " dedi.