Dursunbey’de Temizlik İşlerinde Yeni Dönem

Dursunbey Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapılan ihale ile İlçede ki temizlik işleri üç yıllığına Kemalpaşa merkezli bir firmaya verildi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
03 Ocak 2017 Saat: 11:15

Dursunbey Belediyesi tarafından hizmet alımı ile gerçekleştirilen temizlik işleri ihalesi geçtiğimiz ay yapıldı.  Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan ihaleyi Kemalpaşa merkezli Öztek firması kazanırken, firma 7 adet temizlik aracını İlçeye getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen işleri dairesi şantiyesine yılın ilk mesai gününde tören ile hizmete başlayan araçlar için bir de kurban kesildi. Törene Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyesi Vacit Kahvecioğlu, Dursunbey Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mehmet Bozkır, Yüklenici firma yetkililer Tayfur Büyükkerpiç, Mehmet Ertuğrul ve Dursunbey Belediyesi Temizlik çalışanları katıldı. Kesilen kurbanın ardından ise dua edildi.

Törenin ardından açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye tarafından yapılan ihaleyi Öztek firmasının kazandığını ve üç yıl süre ile Dursunbey ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ki temizlik işlerinin bu firma tarafından yapılacağını söyledi. İki aracın Belediyeye ait olmakla beraber toplam 9 aracın temizlik işleri için hizmet vereceğini söyleyen Başkan Bahçavan, 7 Aracın’da yüklenici firma tarafından tahsis edildiğini belirtti. Temizlik işlerini toplam 37 personelle yürüteceklerini söyleyen Başkan Bahçavan, Dursunbey’in 111 mahallesinde 2 Ocak itibari ile katı atıkların toplanmaya başladığını sözlerine ekledi.

Firma yetkilisi Tayfur Büyükkerpiç ise; Firma olarak Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çöp toplama, geri dönüşüm ve temizlik işleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Büyükkerpiç, Dursunbey’de 3 yıl süre ile hizmet verecekleri çöp toplama işlerinin kazasız belasız geçmesini temenni ettiğini belirtti. Programın ardından yeni araçlar ilçenin çeşitli bölgelerine dağıtılarak çalışmalarına başladı.

aykutak
03 Ocak 2017 Saat: 17:51
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin