Dursunbey'de Yaz Kuran Kursları Arasında Futbol Turnuvası

Dursunbey Müftülüğü ve Dursunbey Belediyesinin organizesi ile ilçede faaliyet gösteren Yaz kuran kursları öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın şampiyonu ise Yeni Cami Kuran Kursu oldu.

01 Ağustos 2019 Saat: 17:03

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde Müftülük ve Belediye tarafından organize edilen ve iki hafta süren Futbol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Yaz Kuran kursunda dini eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu 8 takım iki hafta boyunca mücadele etti. Bugün Final musabakalarının gerçeklştiği turnuvanın finalistleri ise  Yeni Cami Kuran Kursu ve Sarı Hoca Camii takımları oldu.

Final musabakalarına Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Tahtalı ve Cami hocaları katıldı. Final karşılaşmasında rakibini eleyen  Yeni Cami Kuran Kursu öğrencileri turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonrası protokol tarafınndan centilmenlik kupası Üçeylül Camii öğrencilerine verilirken, ikincilik kupası ise Sarı Hoca Camiinin oldu. Turnuvanın şampiyonuna Kaymakam Emrullah Temizkan tarafından kupası takdim edildi.

Çeşitli hediyelerin de verildiği turnuva sonrası hatıra fotoğrafı çekinildi.