Dursunbey’de prestijli cadde sayısı artıyor

Dursunbey’de geçtiğimiz yıllarda yapılan Cadde düzenleme, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının bir yenisi de İlçenin en işlek caddelerinden birisi olan Eminbey Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
28 Eylül 2017 Saat: 12:14

Dursunbey Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez Alt yapı sorunlarını ele alan ve özellikle sel suları sorununu çözen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçeye prestij katan caddeler kazandırmaya devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Dursunbey Belediyesi Eminbey Caddesi, Panayır Caddesi ve Terminal yolunda tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kaldırım düzenlemesinin ardından kotuna indirilen caddede Sıcak asfalt çalışmaları da başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Eminbey Caddesinden başlayan asfalt çalışmaları, İlçenin girişinde bulunan Dursunbey terminaline kadar devam edecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 2015 ve 2016 yıllarında bu caddede çok önemli alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, alt yapı çalışmaları kapsamında elektrik tellerini yer altına aldıklarını, DSİ’nin kapalı sulama sistemini bu cadde üzerinden geçirdiğini ve BASKİ, Telekom gibi kurumların alt yapı çalışmalarını bu caddede tamamladığını ifade etti. Başkan Bahçavan alt yapı çalışmalarının ardından Sıcak asfalt sözü verdikleri bu caddede asfaltlama çalışmalarının başladığını ve kendilerine destek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ettiklerini ifade etti. Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Bahçavan, bu yolların tamamlanmasının ardından, esnaflarla bir araya gelerek caddenin trafik akışı ve parklanmasının görüş alışverişi ile belirleneceğini ifade etti.

Çalışmaların gece geç saate kadar sürdüğü çalışmalar kotlama çalışmalarının tamamlandığı terminal caddesinde son bulacak.