Dursunbeyli Asker Son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde görev yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yuman Astsubay Can Çelik memleketi Dursunbey'de son yolculuğuna uğurlandı.

16 Haziran 2017 Saat: 18:25

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki yıldan bu yana Astsubay olarak görevisi sürdüren 26 yaşında ki Can Çelik yaklaşık 8 ay önce yakalandığı hastalığa yenik düştü. Edinilen bilgiye göre 8 ay önce bir anda rahatsızlanan ve ilik kanseri teşhisi konulan Çelik, Ankara'da bulunan Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ağırlaşan Astsubay Can Çelik Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI

Hayatını kaybeden Astsubay Can Çelik'in cenazesi bugün Ankara'dan uçakla Edremit Havalimanına indi. Buradan memleketi Dursunbey ilçesine bağlı Beyel mahallesine getirilen Astsubay'ın cenaze törenine Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Taner Büyükgöz, Dursunbey Garnizon komutanı Başar Akın, çeşitli kurumlardan yetkililer, vatandaşlar ve askeri personel katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Askeri tören ile köy mezarlığına defin edilen Can Çelik'İn yakınları ise güçlükle ayakta durabildi.

Hilal emektar
16 Haziran 2017 Saat: 21:20
Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun abim