Dursunbeyli Bisikletçiler Çanakkale’de

Dursunbey Bisiklet Topluluğu (DUBİT) Dursunbey Belediyesi sponsorluğunda Çanakkale’de düzenlenen Kale Çanakkale Bisiklet Festivali'ne katıldı.

26 Mart 2018 Saat: 09:35

Kale Grubu, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve GTP Turizm'in katkılarıyla düzenlenen bisiklet turuna Ülke genelinden yaklaşık 5 bin bisiklet tutkunu katıldı.

Gerçekleşen organizasyona katılmak için Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden Dursunbey Bisiklet Topluluğu (DUBİT) üyeleri, bu organizasyon için Başkandan destek istedi. Gelen talep üzerine bisiklet tutkunlarına destek sözü veren Başkan Bahçavan, geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen etkinlikte bisikletçilere ulaşım desteğinde bulundu.

Çanakkale’ye hareket eden 10 kişilik DUBİT topluluğu, yapılan etkinliklerde Dursunbey’i temsil etti. 25 Mart'ta gerçekleşen Şehitlere Saygı Bisiklet turunda Dursunbeyli bisikletçiler profesyonel bisikletçiler ile birlikte pedal çevirdi.